Båge & Söner

With Båge & Söner you will reclaim your bedroom!

The vision for Båge & Söner is to create the world’s finest alarm clock, with a classic design which also meets the quality and functional requirements of today. With a tradition of craftsmanship taken from the world’s leading watch manufacturers, Båge & Söner offers an alarm clock where nothing is left to chance.

Båge & Söner makes the world’s finest alarm clocks, and since their launch they have sold clocks all over the world, and been mentioned in renowned national as well as international press (NY Times, Monocle, Daily Telegraph, Di Weekend, Plaza etc.).

The clocks are mounted by hand in their studio in Stockholm according to methods and techniques that watchmakers have used for centuries. Each clock is made with genuine and durable materials chosen with care for the environment. A Båge & Söner alarm clock is a gem that will adorn your home and provide a beautiful setting for your bedroom.

This year Båge & Söner will be donating their lovely Northern Lights alarm clocks to one of the Friday raffles (see images below).
_________________________________________________________________

Information in Swedish:
Båge & Söner gör världens finaste väckarklockor och har sedan lanseringen sålt klockor över hela världen och varit omnämnda i såväl internationell som nationell press (NY Times, Monocle, Daily Telegraph, Di Weekend, Plaza, m.fl.).  

Vakna i stil med Båge & Söner väckarklocka i snygg design, och som ger en vacker inramning till ditt sängbord, eller varför inte som bordsur på ditt skrivbord?

I år donerar Båge & Söner en av sina vackra Northern Ligths väckarklockor till ett av fredagslotterierna (se bilder nedan).

Båge & Söner Table Alarm Clock är en exklusiv väckarklocka tillverkad i blankpolerat rostfritt stål och klädd i mjukt blått premium läder från Tärnsjö garveri i Sverige. Klockan är monterad för hand i deras ateljé i Stockholm, enligt århundraden långa tekniker & metoder. Den har en vacker urtavla med applicerade silverindex och tapisserie i alarm-zonen.

Information om klockan:

  • Namn: Northern Lights
  • Pris: 4895kr
  • Modell: BSTA-23303
  • Väckarklockan är i blankpolerat stål, med blå urtavla och blått kalvläder från Sverige.
  • Den har silverindex och är tapesseriemönstrad.
  • Lampa, snoozefunktion och ett svepande sekundurverk